Ervaringen met Counselors Onderweg

Hieronder lees je over alle ervaringen met Counselors Onderweg. Zowel van clienten als van collega’s uit het veld.

>  Client ervaringen

>  Collega ervaringen

Client ervaringen

Ina

De samenwerking met Saskia doet mij goed, voel mij een stuk zelfverzekerder ondanks mijn ups en downs. Ze luistert goed en geeft prima tips.

Ally

Ik zou iedereen willen aanraden om een traject bij Saskia te doen. Ze leert je hoe beter met bepaalde situaties om te gaan. Ik kwam als een bang vogeltje binnen heel onzeker en zonder zelfvertrouwen bij haar binnen en nu, 2 jaar verder kijk ik alles weer zonnig tegemoet. Ik heb zelfs een baan gevonden waar ik heel blij mee ben en wat ik nooit verwacht had aan te kunnen. Zonder Saskia (en Marleen) was ik nooit zo ver gekomen!

Anja

Wat ik erg fijn vind aan Saskia is dat ze al na 10 minuten tot de kern van het probleem komt en gaat daar voortvarend mee aan de slag met door middel van toegespitste huiswerk opdrachten. Ze weet je in deze heel goed de richting aan te geven. Een enorm pluspunt is ook dat ze aan huis komt zodat jijzelf gewoon lekker in je vertrouwde omgeving zit en mocht je het even niet meer weten dan mag je haar altijd bellen of appen. Kortom je word enorm ondersteund en dat doet een mens goed.

Hennie

Saskia komt 1x per maand bij mij thuis om mij te coachen. In eerste instantie zag ik er behoorlijk tegen op om met Saskia aan de slag te gaan. Ik ben nu erg blij dat Saskia mij wil coachen. Zij geeft mij belangrijke en eerlijke feedback en handvaten waar ik iets mee kan. Ik durfde niet naar buiten omdat ik bang was om iemand tegen te komen en dan een praatje moet maken. Zelfs als ik in de tuin was, ging ik naar binnen zodra de buurman buiten kwam of andere buren. Gelukkig is dit inmiddels veranderd. Saskia heeft mij geholpen om mijn vertrouwen terug te krijgen. Ik durf nu weer stukjes te wandelen met m’n hondje. Het gaat met kleine stapjes, maar ik ben hier erg blij mee. Ik weet dat ik er nog niet ben, maar ik weet ook dat ik van heel ver ben gekomen. Zoals Saskia zegt, ik mag trots op mijzelf zijn.

Anoniem, relatietherapie

Wij hadden Saskia uitgezocht op grond van haar open en vrolijke foto en toen ik haar belde klonk haar stem goed en toegankelijk. Ze is heel kordaat en snel to the point. Ze spiegelt veel en maakt complexe situaties inzichtelijk en daardoor makkelijker op te lossen. Het is heel fijn dat ze snel reageert en advies geeft. Je kunt haar altijd bellen .Ik kan me geen betere therapeut voorstellen en heb haar daarom ook doorgestuurd naar vrienden uit mijn naaste omgeving.

Anja

Ik heb ruim 1 ½  jaar gebruik mogen maken van de diensten van Saskia. Saskia hielp me in alles wat er op mijn pad kwam. Zowel met het financiële als privé problemen. Ze vecht als een tijger voor je. Verder is ze altijd vriendelijk en vrolijk. Ze was mijn rots in de branding. Nu het traject is gestopt is ze er nog steeds voor mij. Ik heb dit traject dan ook als zeer positief ervaren en raad haar bij iedereen aan !!!!

Ellen

Saskia is een warme persoonlijkheid, een hulpverlener waarbij je je snel op gemak voelt, ze is eerlijk, invoelend maar kan ook confronterend zijn wat mij geholpen heeft goed naar mijzelf te kijken. Ze is instaat je snel te lezen en doorziet de onderliggende problematiek en wijst je op je patronen die je zelf vaak in stand houdt. Ze geeft je handvaten en door de dag heen hoor ik regelmatig haar goede adviezen in mijn hoofd.

Saskia ondersteund waar het kan en geeft je altijd het gevoel dat je bij haar terecht kan, zelfs even bellen als je het moeilijk hebt is geen punt.

Het is een warme veilige plek om heen te gaan.

Ilona

Al meer dan een  jaar was ik ziek. Eerst alleen lichamelijk, maar na een jaar ging het geestelijk ook niet meer. Ik liep vast op alle vlakken. Had geen overzicht meer en alles was me te veel. Voelde me lamgeslagen. Inmiddels met allerlei medicatie en hulpverlening bezig, maar niets hielp. Ik kreeg een afspraak met Saskia van Toorn, een coach. Eerlijk is eerlijk, na allerlei hulpverleningstrajecten zag ik het somber in.

Al in het eerste gesprek werd me heel veel duidelijk. Saskia nam haar tijd en luisterde zonder te oordelen. Dit was nieuw voor mij en voelde verassend goed. Ze vertelde me aan het eind van onze kennismaking hoe ze werkte en wat ik van haar kon verwachten, maar ook wat ze van mij verwachtte. Een hele duidelijke en eerlijke vrouw. Naarmate het traject vorderde ging het op alle vlakken beter met me. Doelen werden behaald en ik leerde veel. Saskia bleef naast me staan en dat voelde veilig.  Ik werd weer beter en mijn droom om een opleiding te gaan volgen werd waarheid, ook hierin ondersteunde Saskia me goed . Ook toen alles weer ging zoals ik het graag wilde bleef ze een vinger aan de pols houden, om te kijken of ik niet weer in oude gewoonten en patronen terug te vallen. Ik heb haar hulp als zeer prettig ervaren, ze liet me in mijn waarde en als het even niet ging of lukte was dat ook goed. Saskia kijkt verder dan de standaard protocollen en richtlijnen en bekijkt ieder traject met een frisse blik en vormt naarmate ze je beter leert kennen een plan van aanpak die goed aansluit. Doordat ze haar op haar eigen wijze begeleiding biedt kwam ik weer verder. Ik kan haar zeker aanbevelen! Vind het een top vrouw!

Chantal

Saskia is een fantastische en luisterende counselor. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar. Ze heeft me enorm geholpen om mijn gedachten weer op een rij te zetten. Door haar soms confronterende manier van vragen stellen , ben ik gaan nadenken waarom ik bepaalde keuzes maak. Ik merk dat het me direct helpt om verder te gaan. Om het wat luchtiger te maken heeft ze ook echt humor. Als ik even de kluts kwijt ben dan kijken we samen zodat ik alles weer op een rijtje kan zetten. Saskia een superfijne counselor die mij het gevoel heeft gegeven om zelf  weer de touwtjes in handen te nemen. Dankjewel Saskia 😘

Anoniem

Wij hadden/hebben een Counselor nodig voor onze relatie. Na een heel lang huwelijk was de sleur zo groot dat ik overwoog een punt achter ons huwelijk te zetten. Mijn man wilde nog een kans middels therapie, en dat hebben we gedaan bij Counselors Onderweg. Dit was het beste wat we hadden kunnen doen. Saskia van Toorn stapte bij ons binnen en er was gelijk een klik. Ze is heel hartelijk bezit flink wat humor en weet hierdoor wat lucht te brengen in de soms zeer moeilijke gesprekken. Saskia weet binnen de kortste keren de vinger op de zere plek te leggen, zelfs dingen te benoemen waar je zelf niet aan had gedacht, je kan tegen haar alles vertellen. Wij zijn nu een stuk verder het gaat stukken beter dankzij Saskia, maar gelukkig komt ze nog steeds onze kant op wat we zeer waarderen, want naast de gesprekken is het ook gezellig.

Collega ervaringen

Anoniem

Saskia is een prettig persoon om zaken mee te doen. Zij vertaalt opdrachten in resultaatgerichte aanpak met concrete doelstellingen en laat daarbij kansen niet onbenut. Ik ben dan ook heel blij dat ik met Saskia samen heb kunnen werken tijdens mijn werkperiode in Emmen. Tijdens deze periode heb ik zeer regelmatig een beroep gedaan op de professionaliteit van Saskia. Zij is in staat om individuen en groepen , die problemen en belemmeringen ervaren op diverse levensgebieden, te inspireren en mee te nemen in hun persoonlijke groei. Saskia in haar benadering zeer realistisch en kan ook heel direct zijn, maar wel met een warm hart! Zij weet voor cliënten een veilige omgeving te creëren en vanuit warme en professionele betrokkenheid tot de kern van mensen te komen. Ze houdt een spiegel voor, maakt mensen bewust van gedragingen, patronen en gedachten die in de weg staan van ontwikkeling en duurzame groei.

Zij biedt inzichten, kaders en instrumenten om stappen vooruit te kunnen zetten, waarin zij een begeleidende en coachende rol vervult. De menselijke, open en betrokken wijze waarop Saskia dit doet, spreekt mij zeer aan en heeft mij, mij regelmatig doen besluiten om haar werkwijze in te zetten bij re-integratietrajecten. Kortom zij is een uitstekende begeleider/coach die ik een ieder kan aanbevelen.

Wil

Saskia is een bevlogen en zeer kundig counselor. Zij is altijd open en eerlijk, enthousiast, kritisch, doortastend, leergierig en een prettige gesprekspartner. Heeft uitgebreide ervaring in het begeleiden van mensen, kan zich uitstekend verplaatsen in de doelgroep, maakt scherpe analyses, vertaalt dit in een plan van aanpak op maat en werkt resultaatgericht. Daarnaast is zij een fijne collega met een goed gevoel voor humor en vooral ook een fijn mens. Saskia is iemand waar je op kunt bouwen, waar ik veel van heb geleerd en waar ik graag mee samenwerk.

Marleen 

Ik heb Saskia leren kennen als een pittige coach met een groot hart. Zij gaat voor haar cliënten door het vuur, is direct in haar communicatie en confronterend op de inhoud, en staat er “echt” als je haar nodig hebt. In haar aanpak is zij doeltreffend en gaat snel naar de kern van een probleem. Ze treedt mensen met een open vizier tegemoet en biedt creatieve oplossingen als het gaat om het aanleren van een andere levenswijze. Ze breekt met humor heilige huisjes af, doorbreekt patronen en is bovenal gericht op de oplossing. Saskia steunt en helpt mensen bij het opnieuw opbouwen van hun leven waarin zij leren hoe ze de eigen regie kunnen terug pakken. Als collega is zij loyaal, energiek en altijd in voor nieuwe dingen. Wij werken nu 13 jaar samen en met Saskia is het nooit saai! Zeer gewaardeerde collega!

 

Neem contact op

Als het mag loop ik als counselor een poosje met je mee, help ik je bij het inzichtelijk maken van hetgeen jou belemmert, confronteer ik jou hiermee en samen stellen we heldere en haalbare doelen op, die passend zijn bij jouw leven en jouw motieven.

Neem contact op

7 dagen per week van 8:30 tot 21:00

Neem direct contact op >

Counselors Onderweg - Saskia van Toorn - Counselor en theraoeut -21

Korte wachttijden

Counselors Onderweg - Saskia van Toorn - Counselor en theraoeut -21

Geen oordeel

Counselors Onderweg - Saskia van Toorn - Counselor en theraoeut -21

Nederland dekkend

Counselors Onderweg - Saskia van Toorn - Counselor en theraoeut -21

Geen reiskosten

Copyright Counselors Onderweg | Realisatie door ewired